Drepturile TV din Liga I au fost vândute! Unde vor putea fi urmărite meciurile în sezonul următor

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, sâmbătă, că parafarea contractului pentru vânzarea drepturilor TV din Liga 1 pentru următoarele 5 sezoane se va face până la finalul acestei luni.

LPF prin vocea directorului de comunicare Marius Mitran a anunțat că meciurile din Liga 1 vor fi difuzate, ca și până acum, de TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 27,5 milioane de euro fără TVA va fi valoarea noului contract, identic cu cel care urmează să se încheie.

“S-a rezolvat, se semnează luna aceasta. E o chestiune de zile, de săptămâni poate. Se semnează în termenii vechiului contract, poate chiar mai mult. E la fel ca până acum, meciurile vor fi transmise de aceleași posturi.

În ceea ce privește transmisia, vor fi mai multe schimbări, dar sunt de amănunt. Vicepreședintele Robert Pongraz a lucrat la asta. În pachetul media vor fi câteva modificări, legate de cum se va filma. În momentul ăsta, varianta pay-per-view nu este viabilă. Nu poți avea o aplicație pe care lumea să o cumpere ca să vadă meciurile de fotbal, obiceiul de consum în România este altul”, a spus Marius Mitran, directorul de comunicare LPF, la Pro X.

Sursa foto: sport