DROGURI la CIORAP in VAMA ALBITA

Un barbat care intra in tara din REPUBLICA MOLDOVA, la bordul unui microbuz, a fost prins cu DROGURI ascunse in CIORAPI, in Vama Albita, transmite corespondentul Mediafax.

Conform reprezentantilor Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera (STPF) Vaslui, DROGURILE au fost descoperite de autoritatile de frontiera in momentul unui CONTROL asupra unui TANAR de 27 de ani din REPUBLICA MOLDOVA, care incerca sa intre in Romania la bordul unui microbuz. DROGURILE erau ambalate intr-un plic ascuns in SOSETELE tanarului.

Citeste si: Fiu de JUDECATOR, retinut pentru TRAFIC de DROGURI!

“Cele doua grame de substanta vegetala uscata, de culoare verde, au fost supuse verificarilor cu un tester special, care a reactionat pozitiv la cannabis. Barbatul a afirmat ca respectiva substanta a cumparat-o cu o zi in urma, pentru consumul propriu, de la o persoana necunoscuta din Chisinau”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al STPF Vaslui, Nelu Zaharia.

Citeste si: Droga eleve si apoi profita de ele. Cazul incredibil al unui pedofil din Vaslui 

POLITISTII de FRONTIERA au intocmit DOSAR PENAL pe numele tanarului din Republica Moldova pentru introducerea in tara fara drept de DROGURI de risc si detinerea, fara drept, de DROGURI de risc pentru consum propriu.

Sursa foto: timpul.md