”DRUMUL PRESEDINTELUI”, circuitul turistic care isi propune sa prezinte Sibiul prin ochii lui KLAUS IOHANNIS

Popularitatea presedintelui KLAUS IOHANNIS este exploatata de comerciantii romani si proprietarii de pensiuni din Ardeal.

Dupa ce in meniurile restaurantelor din Sibiu au aparut noi preparate ca “Pizza Iohannis”, “Piept de pui Iohannis” sau “Prajitura Klaus”, ultima gaselnita a ardelenilor este circuitul turistic “DRUMUL PRESEDINTELUI”.

Citeste si: LE MONDE: KLAUS IOHANNIS – un STAR al FACEBOOK-ului din EUROPA

Inspirat de cartea presedintelui “Pas cu pas”, circuitul turistic isi propune sa prezinte Sibiul prin ochii lui KLAUS IOHANNIS.

”Cunoaste si recunoaste Sibiul asa cum l-a descoperit Presedintele, cu ochi de copil, de adolescent, de indragostit, de profesor, de primar, cu ochi care te intampina binevoitor, te urmaresc curios si te indeamna la descoperiri. Turism, educatie, cultura”, este invitatia de initiatorii proiectului “DRUMUL PRESEDINTELUI”.

Citeste si: Le Monde: Victoria lui Klaus Iohannis dovedeste o mutatie profunda in maniera de abordare a unei campanii electorale

Conceptul noului tur turistic, pregatit de Asociatia Future Capital Sibiu, va fi lansat pe data de 22 aprilie, programul cu turistii urmand sa inceapa pe 1 mai.

Sursa foto: ziare.com