Drumurile din judetul Constanta au fost inchise

FOTO MONDO NEWS

DRUMURI INCHISE: Toate drumurile din judetul Constanta sunt inchise la aceasta ora, este vorba despre drumurile nationale, judetene si comunale. De precizat ca judetul Constanta se afla sub Cod Rosu de ninsori si viscol pana la ora 22.00.

Totodata, centrul Infotrafic si CNADNR informeaza ca doua autostrazi si zeci de drumuri nationale erau inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza conditiilor meteo extreme. Astfel, sunt inchise autostrazi A2 si A3 care leaga Capitala de Fetesti si respectiv de Ploiesti, insa probleme sunt si pe alte drumuri nationale sau europene din tara, unul dintre acestea fiind E85, care face legatura intre Bucuresti si Moldova.

Potrivit datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi şi Drumuri Nationale (CNADNR), incepand cu ora 14:30, circulatia rutiera este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din judetele Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea. 

DRUMURI INCHISE: De asemenea, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusa, ninsoare abundenta si zapada troienita, circulatia rutiera a fost inchisa pe DN 2A intre localitatile Urziceni si Ion Roata, km 3+200 – km 16+720. 

Reamintim ca meteorologii au emis Cod Rosu de vreme severa, valabil in sase judete din sud-estul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 15.00 si 22.00 in judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta.