Dublu asasinat Iași. Cine sunt cei doi tineri uciși

O dublă crimă a șocat toată suflarea din Iași. Un student marocan, în vârstă de 25 de ani, medicinist la UMF Iași și iubita sa, o româncă în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți fără suflare într-o vilă din cartierul rezidențial Moara de Vânt. Conforma datelor din anchetă, citate de Ziarul de Iași, cei doi tineri au fost uciși, iar apoi li s-a dat foc.

Youssef Ajniyah, un belgian de origine marocană din Bruxelles ar fi trebuit să-și viziteze familia începând de vineri împreună cu iubita lui. Membrii familiei au fost cei care au anunțat poliția când Youssef Ajniyah nu a mai ajuns, mai scrie Ziarul de Iași.

Studentul ar fi fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. „Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

”Moartea tinerei a fost violentă fiind datorată insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, atebraț stâng și drept. Moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, consecință a mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică hemifaciesului stâng, regiunii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a mai declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, conform Antena 3.

Sursa foto: adevarul