DUCKADAM vrea sa plece de la STEAUA: Nu sunt marioneta! O sa vorbesc cu Reghe si Becali sa vad ce si cum

HELMUTH DUCKADAM nu stie daca va mai ramane sau nu la Steaua la finalul sezonului regulat si vrea sa aiba o discutie cu patronul Gigi Becali si cu antrenorul Laurentiu Reghecampf, informeaza B1TV.

Presedintele de imagine al Stelei i-a criticat pe cei doi portari ai Stelei din cauza celor doua goluri primite in amicalele din acesta iarna. Acesta a fost la randul sau contrat dee antrenor, spunandu-i ca ar fi trebuit sa-i apere decat sa-i critice.

Lui DUCKADAM nu i-a convenit cele spuse de Reghecampf si a amenintat ca isi da demisia. Intre timp, lucrurile par ca au revenit pe drumul cel bun, dar acesta nu a renuntat la ideea demisiei.

“Mi-am spus parerea despre portarii Stelei, portari pe care eu mereu i-am sustinut. Eu imi doresc sa fie liniste la echipa, sa nu mai fie discutii in presa. Vreau sa am o discutie cu Reghecampf si patronul sa vad in ce masura mai putem continua. Atat vreau sa spun legat de acest subiect”, a declarat fostul portar la DigiSport.

CITESTE SI: STEAUA fara ADVERSAR: Cati ROMANI tin cu ROS-ALBASTRII – SONDAJ de OPINIE

Eroul de la Sevilla a precizat ca a avut o discutie cu patronul Gigi Becali si datorita lui inca se mai afla in club, dar nu vrea sa ajunga sa detina o functie de decor.

“Cu patronul am avut o discutie. De asta sunt inca presedintele de imagine al Stelei. Dar nu o sa accept sa fiu o marioneta, sa nu pot sa imi spun parerea. Deveneam penibil daca spuneam ca goalkeeper-ul nu a gresit, cand o lume intreaga vazuse ca a gafat. Asta nu inseamna ca l-am criticat, eu mereu am fost alaturi atat de Nita, cat si de Cojocaru”, a mai spus DUCKADAM.

Sursa foto: gsp