DUELUL ZODIILOR: Zodia care se plange tot timpul versus cea care actioneaza mereu

Unul se plange mereu, celalalt este proactiv si nu isi pierde ambitia nici daca a cazut de la etajul suprem al succesului. Afla cine sunt cele doua zodii care se afla la poluri opuse cand trebuie sa confrunte greutatile vietii.

ZODIA CARE SE PLANGE MEREU

Nimic nu ii convine. Chiar si atunci cand ii iese ceva, face cum face si reuseste sa isi distruga propria munca spunand ca putea face mai bine sau ca, in ciuda evidentelor, a iesit prost. Prietenii ii spun adesea ca nu merita sa isi faca inima rea pentru ca eforturile sale chiar se vad, insa acesta nu crede pe nimeni.

CITESTE SI: Zodia care confunda prietenia cu dragostea… SI SUFERA ENORM!

Cu privire la problemele de natura amoroasa, vine cu o serie de reprosuri fata de partener, insa niciodata nu face ascultare la problemele celuilalt. Este putin egoist si extrem de sensibil.

Poate fi si foarte razbunator atunci cand are impresia ca toata lumea are ceva cu el. Se plange mereu pentru ca i se permite si pentru ca lumea chiar simte nevoia sa il protejeze in fata greutatilor.

Acest nativ trebuie sa invete ca oricat de mare ar fi drama prin care trece, prin linsul ranilor nu se va rezolva nimic. Prin urmare, va trebui sa invete sa infrunte viata de la semnul zodiacal de mai jos…

… CARE ACTIONEAZA MEREU

Fie vremea cat de rea, fie situatia financiara cat de proasta, un singur nativ reuseste sa spere la lucruri bune in ciuda situatiei dificile vizibile pentru toata lumea. Are multe idei si poate schita planuri foarte complexe pentru atingerea telurilor.

Este un bun afacerist si poate fi un bun consilier, inclusiv in probleme de amor. Nu ii plac oamenii care nu incearca, oamenii care nu risca, cei care se plang toata ziua de soarta lor neincercand sa o influenteze macar cu o idee.

CITESTE SI: Cum raspund zodiile la ”te iubesc”

Dupa cum sigur v-ati dat seama, zodia care se plange mereu este Pesti, iar cea care poate da o lectie de viata pentru ca stie cum sa fie proactiv si increzator de fiecare data este Capricornul. Atat unul, cat si celalalt, au aceeasi ambitie: sa iasa toate lucrurile ca la carte. Numai ca la esec, unul reactioneaza prea emotional si se pierde pe drum.

 Sursa:teotrandafir