Dumitru Dragomir a dat cartile pe fata si l-a atacat frontal pe Gino Iorgulescu

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a sustinut, marti, o conferinta de presa in care a vorbit despre mai multe subiecte. Dragomir nu s-a sfiit sa il atace la baioneta pe contracandidatul sau la alegerile de la LPF, Gino Iorgulescu, pe care l-a acuzat ca are probleme cu bautura.

“Gino Iorgulescu a spus ca sunt blazat? Da, sunt blazat pentru ca nu am stat prin crasme. Eu sunt casatorit, sunt in relatii proaste cu bautura. Din punctul de vedere al managementului sunt numarul unu. Ce merge si ce e bun in tara asta nu merita stricat. Sunt inca verde. Nu dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Patronii mei nu sunt oameni prosti. Am ramas la Liga atatia ani pentru ca nu m-am implicat in comisiile jurisdictionale si in arbitraj. Si, lumea cand a vazut ca sunt drept ca o lumanare, cum sa nu ma voteze? Daca Liga ar fi dizolvata, fiecare club ar lua cate o bucatica, iar eu cateva suturi in fund”, a declarat Dumitru Dragomir.

Alegerile la LPF vor avea loc pe data de 14 noiembrie, pentru postul de presedinte luptandu-se actualul conducator, Dumitru Dragomir, si fostul presedinte al clubului FC National, Gino Iorgulescu.

Sursa foto: prosport.ro