Dumitru Dragomir a dezvăluit numele celui mai tare jucător de poker dintre patronii din Liga 1

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost invitat al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” pe GSP.ro. Cel supranumit Corleone a dezvăluit cine cel mai bun jucător pe care l-a înfruntat.

Cel mai tare jucător de poker pe care l-ați văzut?

Dumitru Dragomir: Nici Iosefini nu făcea cu cărțile ce făcea Pinalti (Gheorghe Ștefan, fost patron la Ceahlăul Piatra Neamț). A fost cel mai bun jucător de poker din această țară.

Trișa?

Dumitru Dragomir: Mi-e greu să spun că trișa. V-am spus doar că făcea cu cărțile ce nu făcea nici Iosefini. Înțelegeți ce vreți! Jucam pe bani mulți, iar la masa unde se juca nu se discuta niciodată de fotbal. N-avea voie nimeni să discute despre fotbal. Altfel mă ridicam și plecam!

Se juca pe bani mulți?

Dumitru Dragomir: Sunt și multe povești, nu era nimeni controlat să se vadă câți bani are pe el. Pe vremea aia, Porumboiu, Sechelariu, Ștefan… Aveau saci de bani!

Se plusa și pe jucători?

Dumitru Dragomir: Povești, folclor. Nimeni nu a pierdut jucători la poker. Totuși, mulți s-au împrumutat de bani și se poate ca în urma împrumutului să fi cedat jucători. Dar nu s-au dat jucători la masă, niciodată. Pe masă erau între 50.000 și 100.000 de dolari! Am și pierdut, am și câștigat. Mai mult am câștigat, dacă trag linie sunt pe câștig.

Sursa declarații: gsp.ro