DUMITRU DRAGOMIR a lansat niste ACUZATII GRAVE la adresa lui PONTA si DRAGNEA

DUMITRU DRAGOMIR, fostul presedinte al LPF, a vorbit, miercuri la postul de televiziune Dolce Sport, despre un episod petrecut in seara de dinaintea alegerilor de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), la care au participat VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA.

In data de 13 noiembrie 2013, cu o seara inaintea alegerilor de la LPF, VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA au fost surprinsi intrand intr-un hotel in care se aflau mai multi conducatori din Liga 1. La doi ani distanta de la acel episod, DUMITRU DRAGOMIR sustine ca VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA le-ar fi promis patronilor din Liga 1 diverse facilitati pentru a-l vota pe GINO IORGULESCU, prietenul fostului premier.

CITESTE SI: JUDECATORII NU-L LASA PE DUMITRU DRAGOMIR LA MECIUL UNGARIA-ROMANIA

“Ce s-a intamplat la alegeri e fara precedent in istoria sportiva a omenirii, ca prim-ministrul si vice-primministrul sa cheme presedintii la un hotel, sa le promita verzi si uscate ca sa ma curete pe mine. Eu eram convins ca voi castiga, doar GHEORGHE STEFAN „PINALTY” mi-a spus ca nu tine cu mine. Iar IOAN NICULAE de la Astra a venit cu o seara inainte si mi-a spus ca ma vor curata, sigur. GHEORGHE STEFAN a fost cu mine in alte dati, dar acum a fost santajat. Iar celorlalti li s-a promis ca li se da amnistie fiscala. Si Platini daca era in locul meu, tot nu castiga”, a spus DUMITRU DRAGOMIR la Dolce Sport.

DUMITRU DRAGOMIR a mai sustinut ca a fost santajat de o persoana al carui nume nu l-a oferit. “M-a deranjat ca au vrut sa ma bage si la puscarie, pentru ca nu taceam. Mi s-a transmis ‘taci, ca te luam!’ A venit unul, care mi se dadea prieten, si mi-a spus, iar a treia zi au aparut cu perchezitiile”, a completat cel supranumit Don Corleone. De altfel, in urma cu un an, IOAN NICULAE, patronul Astrei Giurgiu, a reprosat public faptul ca promisiunile de la intalnirea cu VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA nu au mai fost respectate.

Sursa foto: sport