Dumitru Dragomir anunta o noua plecare pe bani multi de la Steaua

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), este convins ca Steaua Bucuresti  va vinde inca un jucator, pe bani multi, in perioada de transferuri din aceasta iarna.

Dragomir a declarat la postul de televiziune Sportro ca gruparea din Ghencea este foarte aproape de a-l transfera pe fundasul Florin Gardos pe o suma uriasa pentru Liga I.

Dumitru Dragomir a dezvaluit faptul ca internationalul roman va pleca de la Steaua in schimbul unei sume care o va depasi pe aceea pe care au obtinut-o ros-albastrii de la Tottenham Hotspur in schimbul lui Vlad Chiriches.

Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale a Romaniei a fost vandut de Steaua Bucuresti gruparii londoneze, in aceasta toamna, in schimbul a 9,5 milioane de euro, Chiri devenind astfel cel mai scump jucator plecat din Liga I.

“Gardos e jucator de talie mondiala, va fi vandut pe bani mai multi decat Chiriches. E un jucator excelent”, a spus Dragomir la Sport.ro.

De serviciile lui Florin Gardos s-au interesat in ultima perioada nemtii de la Borussia Dortmund, romanul fiind vazut ca o solutie ideala pentru defensiva gandita de tehnicianul Jurgen Klopp.

Sursa foto: gsp.ro