Dumitru Dragomir aruncă bomba! De ce au evoluat așa de slab jucătorii de la FCSB în meciul cu Iași

FCSB a pierdut meciul de la Iași după o evoluție lamentabilă a jucătorilor lui Nicolae Dică, iar Dumitru Dragomir lansează o ipoteză halucinantă. Fostul președinte al LPF este convins că jucătorii lui FCSB n-au jucat capacitate maximă pentru a-i da o lecție lui Gigi Becali.

“Tare mă tem că la Iași a fost ceva de rupt gâtul. Nu pe Dică, săracul nu are nicio contribuție la treaba asta. Pe Gigi au vrut să-l ardă! Trebuie să șții cum să te comporți cu jucătorul, nu trebuie să stai doar cu biciul pe el. Trebuie să știi să te apropii de el, să-i oferi toate condițiile și el atunci te urmează. Cu educația câștigi mult mai mult decât cu banii”, a spus Dragomir într-o intervenție la ProX.

“Dacă ai o strategie și ai minte, nu există să nu-i ții aproape. Să alerge până mor! Dumnezeule, nu făcea unul un presing, un marcaj! Puneți pe cineva să ia kilometri alergați la meciul asta, trece cineva de opt kilometri? La noi, în limbaj fotbalistic, se numesc coarde”, a conchis acesta.

Partida dintre CSM Iași și FCSB s-a încheiat cu 1-0 după un gol marcat în minutul 89 de Andrei Cristea. În urmă acestui rezultat, FCSB a căzut pe locul 2 în clasamentul playoff-ului Ligii 1, fiind la un punct distanță de prima clasată, CFR Cluj. Mai mult, roș-albaștrii sunt foarte aproape de a pierde titlul de campioni.

Sursă foto: sport