DUMITRU DRAGOMIR, decizie INCREDIBILA dupa retinerea sa

DUMITRU DRAGOMIR a luat o decizie cel putin surprinzatoare. “Oracolul de Balcesti” a decis sa-si suspende activitatea publica dupa retinerea pentru 24 de ore in dosarul evaziunii fiscale de la LPF. Fostul sef de la LPF asteapta reactiile publicului pentru a se decide daca mai continua sau nu.

DUMITRU DRAGOMIR renunta la conferintele saptamanale de presa, dar si la site-ul pe care si l-a deschis imediat ce s-a “pensionat”.

“Impactul asupra cititorilor, dar si in mass-media, al site-ului oracoluldelabalcesti.ro, in cele peste treizeci de zile care au trecut de la lansare, nu a fost unul de neglijat. Am luat, totusi, decizia de a suspenda activitatea site-ului, ca si intalnirile saptamanale cu presa pe care le organizam in fiecare marti. Publicului, deloc restrans, care urmarea interventiile mele scrise sau televizate, ii multumesc si ii transmit ca aceasta suspendare a aparitiilor mele publice va acoperi o perioada de timp inca nedeterminata.

Citeste si: Reactii din presa internationala dupa arestarea lui Dumitru Dragomir

Ma voi decide, daca voi continua sau nu, in urma analizei reactiilor dmneavoastra. Celor veninosi, care mi-au vrut raul in ultimele zile, le doresc si eu aceeasi soarta pe care mi-au dorit-o si ei mie. Celor care au avut incredere in cinstea mea, in corectitudine si in modul in care se face justitie in Romania, le urez sa se bucure de viata lunga, de bucurie, ei si familiile lor!

Astept comentariile voastre pe aceasta adresa, pe care ati accesat-o de aproape o suta cinci zeci de mii de ori in luna in care ne-am putut intalni si online! Ma voi decide daca voi continua sau nu, in urma analizei reactiilor dumneavoastra”, a scris DUMITRU DRAGOMIR pe oracoluldebalcesti.ro.

Sursa foto: romaniatv.net