Dumitru Dragomir despre Mircea Sandu: Un milog!

Prietenia proverbiala dintre Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) este pe cale sa devina istorie. Relatia dintre cei doi capi ai fotbalului autohton este mai proasta ca niciodata dupa ce Mitica de la Liga a simtit ca Nasul de la FRF se afla in spatele deciziei lui Gino Iorgulescu de a candida la alegerile ligii profesioniste din aceasta toamna.

Dumitru Dragomir este convins ca Mircea Sandu vrea sa-l indeparteze din fruntea LPF, motiv pentru care a iesit la atac in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o marti.

“Termin mandatul pe 16 noiembrie, asa ca fac alegerile inainte. Nu ma milogesc sa imi dea cateva luni in plus, asa cum a facut Mircea Sandu”, a declarat Dragomir.

“Eu sunt convins ca voi castiga, nu are cum sa primeasca mai mult de trei voturi. Doar influentele politice ma pot indeparta”, a adaugat Dragomir.

“Un milog”, aceasta este descrierea pe care Dumitru Dragomir i-a facut-o in conferinta de presa pe care a organizat-o astazi.

Alegerile pentru postul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc pe 14 noiembrie.

Sursa foto: prosport.ro