DUMITRU DRAGOMIR despre preluarea STELEI de catre GIGI BECALI

DUMITRU DRAGOMIR, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), sustine ca preluarea echipei STEAUA BUCURESTI de catre latifundiarul GIGI BECALI a fost facuta “80% legal”, informeaza postul de televiziune Sportro.

Intrebat daca modul in care latifundiarul din Pipera a devenit patron al celei mai titrate echipe din fotbalul romanesc a fost unul legal, DUMITRU DRAGOMIR a raspuns ca a fost in proportie de 80%.

In continuare, acesta a declarat la Sportro ca moralitatea preluarii echipei de catre GIGI BECALI a fost de numai 50%, procent crescut dupa cateva minute la 51%.

Atunci cand a fost intrebat despre celebra declaratie din anul 2005, cand sustinea ca l-a “ajutat pe Becali sa fure Steaua”, Dragomir spune acum ca au fost vorbe rostite la nervi. Dumitru Dragomir era presedinte al LPF in 2003, atunci cand Gigi Becali a infiintat societatea FC Steaua Bucuresti SA si a trecut administrarea echipei pe noua firma. A fost un episod controversat, Gica Hagi fiind cel mai mare contestatar al mutarii, acuzand si el ca Becali vrea sa preia Steaua gratis sau foarte mult subevaluata.

Sursa foto: sport