DUMITRU DRAGOMIR: FRF nu este condusa de BURLEANU! Altcineva trage sforile acolo

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a facut o dezvaluire socanta intr-o emisiune difuzata de postul LOOK Tv, acesta sustinand, nici mai mult nici mai putin ca Federatia Romana de Fotbal (FRF) este condusa de un personaj din culise, iar presedintele RAZVAN BURLEANU si secondantul sau GHEORGHE CHIVORCHIAN sunt acolo numai pe post de decor.

Nici Burleanu, nici Chivorchian nu dirijeaza lucrurile la Federatie. E altul presedintele FRF, de la ei din interior, care dirijeaza tot. Le da dispozitii amandurora. E un om din cadrul Federatiei. Sa vedeti ce se intampla acolo…”, a spus Dragomir la Look TV.

CITESTE SI: DUMITRU DRAGOMIR stie cine il va inlocui pe PITURCA la carma nationalei

In aceeasi ordine de idei, Don Corleone este de parere ca Razvan Burleanu va fi indepartat in scurt timp din fruntea Federatiei. “Tinta este Razvan Burleanu. E o lovitura cu bataie lunga. Se vor intalni patronii si gata. Am inteles ca sunt unii care se ocupa cu asa ceva. Sunt unii din interiorul Federatiei”, a mai spus Dragomir.

CITESTE SI: FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL A LANSAT UN AVERTISMENT DUR LA ADRESA LPF 

Razvan Burleanu l-a inlocuit, in luna martie, pe Mircea Sandu in fruntea Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in urma unor alegeri care au nascut o gramada de controverse fiind nevoie inclusiv de o decizie a justitiei pentru validarea presedintelui actual.

Sursa foto: sport.ro