Dumitru Dragomir îi propune lui Gigi Becali un antrenor surpriză: Va lua titlul în joc de glezne!

Dumitru Dragomir vine cu o propunere inedită pentru Gigi Becali. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că Ionuț Luțu, care își va lua în această vară licența Pro de antrenor, ar fi cel mai potrivit pentru postul de antrenor la FCSB.

“Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali, l-aș pune pe Luțu antrenor și as lua campionatul în joc de gleznă”, a spus Dragomir într-o intervenție la ProX.
“Știți care e cea mai mare calitate a lui Luțu? Faptul că a rezistat atâta timp alături de Gigi, că nu i-a dat ăla un șut în fund. Cine a mai rezistat atât? Meme și Argăseala poate… Dar și Meme s-a mai certat cu Becali”, a mai adăugat fostul șef al LPF.

Totuși, favorit să devină noul antrenor al “roș-albaștrilor” este Edi Iordănescu, însă Dragomir e convins că relația dintre Becali și acesta se va deteriora repede. “Edi este orgolios, este un antrenor foarte bun, nu admite să îl calce cineva pe bombeuri, iar Becali nu admite să comande cineva pe banii lui. Se vor certa repede”, a punctat acesta.

Negocierile finale dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu se vor purta după disputarea ultimei etape a play out-ului Ligii 1, programată în acest weekend.

Sursa foto: sport