Dumitru Dragomir revine ! Vezi ce decizie a luat fostul presedinte al LPF

Mitica Dragomir va avea o revenire de senzatie pe piata media din Romanie. Fostul presedinte al LPF a anuntat ca isi va deschide un site.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, nu mai este interesat sa ocupe un post in structura de conducere a fotbalului romanesc, dar se va implica din nou pe piata media. Dragomir, care a infiintat in anii ’90 cotidianul Sportul romanesc, isi va face propriul site de stiri, unde va face mai multe dezvaluiri din lumea fotbalului de la noi. „Imi voi deschide propriul site. Se va numi oracolulmitica.ro sau oracoluldelabalcesti.ro, dar mai am cateva nume inregistrate. Voi face dezvaluiri, voi vorbi despre multe lucruri interesante”, a dezvaluit Dumitru Dragomir, la Dolce Sport.

Dumitru Dragomir a pierdut postul de presedinte al LPF pe 14 noiembrie 2013, cand a fost batut la alegeri, cu scorul de 11-7, de Gino Iorgulescu.

In paralel, Dumitru Dragomir este in discutii cu mai multe posturi TV privind o emisiune de sport, un talk-show, pe care sa o prezinte.

Sursa foto: sport.ro