Dumitru Dragomir: Scorul votului de la alegerile LPF va fi 15-3 sau 17-1

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a sustinut, marti, o conferinta de presa in care si-a expus, in fata jurnalistilor, parerea personala despre ceea ce se va intampla la alegerile pentru sefia forului in funtea caruia se afla de aproape doua decenii. Alegerile pentru conducerea LPF vor avea loc, joi 14 noiembrie, singurul contracandidat al lui Dragomir fiind Gino Iorgulescu, fostul presedinte al clubului FC National.

Dumitru Dragomir este convins ca va castiga si aceste alegeri, Iorgulescu fiind, in opinia Oracolului de la Balcesti, un adversar insignifiant. Mitica Dragomir a plusat si a oferit chiar si un scor corect al voturilor, si a anuntat faptul ca a pregatit deja si sarbatoarea de dupa aceste alegeri.

“Scorul va fi 15-3 sau 17-1. Am pregatit deja sampania si o masa cu delicatese pentru toti cei care vin si participa. Pentru presa am mancare de lux si sprit puternic”, a spus Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

“Sunt de atatia ani in fotbalul romanesc si nu se pot uita sau sterge cu buretele toate lucrurile bune pe care le-am facut. Eu am fost fotbalist, conducator, presedinte… Cine va veni dupa mine trebuie sa aiba un stagiu de cel putin un an pe langa mine aici, la LPF”, a mai spus Dragomir.

“Platim intre 8 si 10 milioane de euro la bugetul statului, iar fotbalul n-ar trebui politizat. Nu are ce sa caute politicul in LPF”, a conchis acesta.

Sursa foto: prosport.ro