Dumitru Dragomir si-a lansat site-ul oficial. Prima „bomba” detonata de „Oracol” il are in centru pe un stelist

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), si-a lansat propriul sau site, denumit Oracolul de la Balcesti. Sloganul este unul care nu iese din stilul caracteristic al lui Mitica de la Liga: “Sa va traiasca familiile!”

Prima „bomba” detonata de Dumitru Dragomir pe site-ul sau, care are mai multe sectiuni dintre care le amintim pe cele intitulate „Opinii”, „Previziuni” sau „Analize”, il are in centru pe rebelul jucator al echipei Steaua Bucuresti, Gabi Iancu.

Citeste si: Dumitru Dragomir a gasit vinovatul pentru pierderea sefiei LPF 

Conform site-ului lui Dragomir, Gabi Iancu va fi amendat de catre Steaua cu 25% din salariu dupa ce jucatorul care a evoluat in doar 10 partide in acest sezon, a facut o noua prostie . Exclus si de la nationala de tineret dupa un episod controversat, Iancu ar fi calcat pe bec inainte de partida cu Dinamo.

Potrivit „Oracolului de la Balcesti”, Iancu a chefuit pana dimineata intr-un local din Bucuresti. Vestea a ajuns la urechilor staff-ului Stelei. “I se va lua 25% din salariu! Nu se poate cu o asemenea atitudine, Iancu nu se poate schimba deloc” au dezvaluit surse din cadrul clubului, conform site-ului Oracolul de la Balcesti.

Sursa foto: sport365.ro