DUMITRU DRAGOMIR stie cine il va inlocui pe PITURCA la carma nationalei

DUMITRU DRAGOMIR, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a comentat in stilul sau caracteristic victoria obtinuta de tricolori la debutul in preliminariile pentru Europenele din 2016 si a lansat si o ipoteza soc atunci cand a fost intrebat de posibilul inlocuitor al selectionerului VICTOR PITURCA pe banca tehnica a nationalei Romaniei.

“Nici nu stiau pe ce lume sunt grecii, le-au lipsit cativa jucatori si parca au fost morti. Penalty-ul stiti cum e, daca il da arbitrul, e corect. Eliminarea putea sa nu o dea dar regulamentar a avut dreptate. O sa continuam cu Piturca pe banca dar daca e vreun client cu bani mai multi, gasim pe altcineva. Parerea mea e ca nu exista oferta.”, a declarat Dumitru Dragomir, luni, in direct la Sport.ro.

CITESTE SI: GRECIA – ROMANIA, scor 0-1. Marica inscrie din penalty. VIDEO 

“Adversare la calificare vor fi Grecia si Irlanda de Nord, au jucatori in Premier League iar noi avem examene pierdute cu el. Nu are cine sa ne bata in grupa asta. Solutia de viitor e cu Chipciu varf de atac, in urmatorii 2 ani de zile mai bun decat Chipciu nu gasim. A fost omul meciului de departe Chipciu”, a continuat fostul official de la LPF.

CITESTE SI: UNGARIA – IRLANDA DE NORD 1-2 (0-0) in preliminariile CE 2016 

DUMITRU DRAGOMIR a lansat o ipoteza interesanta atunci cand a fost intrebat pe cine vede in postura de succesor al selectionerului PITURCA la carma tricolorilor, in cazul in care actualul tehnician va da curs ofertei venite din partea celor de la AL-ITTIHAD. “Daca pleaca Piturca vor veni Anghel Iordanescu si cu fi-su, Edi.”, a spus Dragomir in direct pe Sport.ro.

Sursa foto: sport.ro