Dumitru Dragomir sustine ca exista o oferta uriasa pentru drepturile de televizare ale Ligii I

Contractul dintre televiziuni si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) expira peste aproximativ sase luni, iar echipele din Liga 1 asteapta, cu nerabdare, licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare valabile pentru urmatoarele trei sezoane.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca se afla in posesia a doua contracte draftate prin care doua companii media isi manifesta intentia de a plati 150 de milioane de euro pentru a transmite meciurile din Liga 1 in urmatorii trei ani.

“Drepturile de televizare le vor Paszkany de la Cluj, Adrian Sarbu de la ProTV si Horatiu Nicolau impreuna cu o firma olandeza. Eu am deja antecontractul, l-am prezentat tuturor. Eram intelesi sa plateasca 50 de milioane de euro pe an, cu tot cu TVA”, a dezvaluit Dumitru Dragomir.

In ciuda faptului ca nu mai este presedintele Ligii, Dumitru Dragomir sustine ca ofertele raman valabile. “Paszkany si Sarbu au mers deja la Gino Iorgulescu si i-au prezentat oferta. Horatiu Nicolau se va deplasa si el in curand”, a adaugat Dragomir.

Licitatia pentru vanzarea drepturilor de televizare din Liga 1 va fi organizata in primavara lui 2014.

Sursa foto: gsp.ro