Dumitru Dragomir vrea sa-l scoata din puscarie pe Gigi Becali

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), si-a propus, cu tot dinadinsul, sa reuseasca sa il scoata din puscarie pe finantatorul Stelei, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este incarcerat la penitenciarul Poarta Alba, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de trei ani si jumatate primita in dosarele Schimbului de terenuri cu MapN si Valiza.

Dumitru Dragomir vrea sa il ajute cu orice pret pe prietenul sau sa iasa, fie si numai pentru cateva ore pe zi, din penitenciar. Astfel, in urma cu cateva zile, Dragomir afirma, mai in gluma mai in serios ca ar avea nevoie de un gradinar la LPF, iar acum boss-ul de la Liga a dezvaluit pentru ziarul Ring noul sau plan de eliberare a lui Gigi Becali.

“Avem nevoie la Liga de un specialist in fotbalul profesionist. Iar daca acesta se va gasi la un penitenciar anume si are drept de munca, legea ne permite sa facem aceasta solicitare. Am discutat aceasta posibilitate in Adunarea Generala, iar avocatii Ligii au studiat toate aspectele legale. Ideea mi-a dat-o Ion Dulugeac, cel cu hergheliile. A fost si el arestat acum cativa ani, iar dupa cateva luni a avut permisiunea de a munci afara. Se ducea si muncea la un particular, iar particularul platea la penitenciar. Simplu, totul foarte legal”, a declarat Dragomir pentru Ring.

“Imediat ce se incheie alegerile (nn alegerile la LPF au loc pe data de 14 noiembrie), ma voi duce personal sa discut cu Gigi. Trebuie sa vad si daca el e de acord cu acest lucru. Poate ca ii convine mai mult acolo unde e acum! Dar el trebuie sa tina cont ca ar putea ajuta Liga intr-o sumedenie de probleme legate de fotbal pentru ca a invatat foarte multe. Ar lucra la LPF de dimineata, de la ora 7.00, pana seara, la ora 18.00, cand ar trebui sa se reintoarca la penitenciar. Ar putea raspunde chiar de Steaua. Trebuie sa vorbesc cu Lutu, sa-i transmita lui Gigi aceasta intentie. A se retine ca noi solicitam doar un specialist in fotbalul profesionist. Nu avansam un nume. Insa nu cred ca sunt prea multi oameni la Poarta Alba, in momentul de fata, care sa fie mai pregatiti decat Becali in acest domeniu”, a mai spus acesta.

Sursa foto: realitatea.net