Dumitru Dragomir vrea sa modereze o emisiune de televiziune pe teme fotbalistice

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a iesit din lumea fotbalului romanesc dupa ce a pierdut alegerile din luna noiembrie, iar acum „Mitica de la Liga” este hotarat sa sa revina in atentie din postura de moderator de televiziune, informeaza ziarul Ring.

“Am mai multe oferte, sunt niste discutii cu mai multe televiziuni si in acest moment le analizez. Sunt pregatit sa fac asta si cred ca o sa fie ceva ce nu s-a mai facut pana acum in televiziunile din Romania. Sa vedem, sper sa ma pun de acord cu cineva, iar daca una dintre parti nu va fi multumita, sunt pregatit sa-l fac singur. Pregatesc talk-show-ul pe care apoi o sa-l vand catre televiziuni”, a declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citata.

Conform sursei citate, fostul presedinte al Ligii se afla in negocieri intense cu o televiziune de stiri pentru a realiza o emisiune pe teme fotbalistice. In aceeasi ordine de idei, Dumitru Dragomir anunta anul trecut ca ar dori sa isi faca propriul post de televiziune.

Sursa foto: prosport.ro