Dumitru Tudor face dezvaluiri incendiare din interiorul clubului Steaua

Impresarul Dumitru Tudor, cunoscut in lumea fotbal si sub porecla de “Ciorba”, a facut o serie de dezvaluiri incendiare din cadrul clubului Steaua, acesta declarand ca sunt numeroase persoane din conducerea gruparii din Ghencea care se bucura de faptul ca Gigi Becali se afla incarcerat la puscaria Jilava.

Dumitru Tudor a facut cateva dezvaluiri senzationale intr-o emisiune difuzata pe postul Radio GSP, care ar fi trebuit sa fie televizata si pe postul GSP Tv, inca de vineri, insa diriguitorii televiziunii au dat vina pe o serie de probleme tehnice.

Astfel, Dumitru Tudor a povestit ca o parte dintre oficialii echipei campioane se bucura de libertatea pe care o au de cand Gigi Becali se afla in puscaria Jilava. Acesta se refera la antrenorul Laurentiu Reghecampf si la sotia sa, Ana Maria Prodan. In plus, Ciorba a mai spus ca Teia Sponte, Virgil Becali si Laurentiu Reghecampf au planuit sa il dea afara de la Steaua pe managerul general Mihai Stoica.

“Se face echipa in dormitor, ce sa spunem mai mult? Asta e clar. Joaca exact cine trebuie sa joace. Dimineata in dormitor se stabileşte cine joaca seara.

Cativa oameni din conducerea Stelei sunt fericiti ca Gigi Becali e la inchisoare. Acum ei fac tot ce vor la echipa, iau tot felul de decizii. Cand era Gigi aici aveau curaj sa faca asa ceva? Va spun eu ca nu.

Reghecampf, Teia si Virgil vor sa-l scoata pe MM de la echipa. Nu cunoasteti familia asta. Doamne, Dumnezeule, nu aveti cum sa ganditi ce diabolici sunt. Nu ati vazut asa ceva nici in filme. Sunt diabolici.

Reghecampf e acum un mic dictator la Steaua. Are si stilul asta de a lucra cu cei 11 care joaca. Asta se intampla la Steaua. Este foarte urat”, a explicat Dumitru Tudor la Radio GSP.

Dumitru Tudor si familia Reghecampf – Prodan se dusmanesc de mai multa vreme dupa ce antrenorul si sotia sa i-au organizat un flagrant impresarului in urma caruia Tudor a stat o perioada in arest preventiv.

Sursa foto: sptfm.ro