După 20 de ore de folosit mobilul a ajuns de urgență la spital! Ce au descoperit medicii în creierul femeii

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a exagerat folosirea telefonului mobil! A stat 20 de ore pe mobil și a ajuns de urgență la spital. Femeia a fost la un pas de a își pierde viața.

Când a ajuns la camera de garda, medicii au băgat-o la teste urgent. Aceștia au rămas șocați când au văzut rezultatele analizelor. Conform The Sun, femeia a stat pe telefonul mobil timp de 20 de ore, în aceeași poziție.

Femeia de 47 de ani a călătorit cu trenul. Pentru că avea un drum lung de străbătut, această a decis să se distreze pe mobil. Femeia susține că s-a jucat și a și socializat pe internet. După cele 20 de ore petrecute în tren și pe mobil, femeia a ajuns la destinație. Cum a coborât la stația Guanzhou din China, a leșinat pe peron.

Oamenii s-au alarmat și au chemat de urgență o ambulanță. Aceasta a venit imediat și a transportat femeia la spital. Medicii i-au făcut rapid analize și au rămas șocați de descoperire. Pacienta lor avea mai multe cheaguri de sânge pe creier care îi puneau viața în pericol. Medicii au decis să o opereze imediat.

 „Am scos multe cheaguri de sânge, aproape doi centimetri în total. Credem că a stat prea mult în aceeași poziţie cu telefonul, și la ureche, ceea ce a dus la comprimarea vaselor de sânge de pe partea dreaptă a gâtului”, a mărturisit neurologul Meng Heng, pentru presa locală.

Medicul susține că, cel mai bine este să petrecem mai puțin timp pe mobil. Sau orice dispozitiv electronic. Dacă nu ne putem abține, e indicat să mai facem pauze sau să schimbăm poziția corpul.

Sursă traducere: ciao.ro