Dupa ce au rezolvat problema TINERILOR ALCOOLICI, ENGLEZII s-au apucat de INDOCTRINAREA copiilor cu povesti despre GAY si LESBIENE

Ca englezii sunt niste monotoni imbufnati stim cu totii. Ca tinerii, in special adolescentele beau de sting pana isi confunda asternuturile cu asfaltul din fata clubului nu mai este o surpriza, din contra,  a devenit un brand de tara. Dar ce aflam acum este faptul ca englezii sunt ipocriti. Bineinteles, unii dintre ei, ceilalti inca sunt in pub la meciul cu Chelsea. 

Dar sa motivam, sa nu inducem cititorul in eroare. Discutia porneste de la Comunitatea LGBT (gay, lesbinene, bisexuali si transexuali) din Marea Britanie care propune educatia sexuala in scoli. Nimic anormal pana aici, si generatia mea a facut asta la scoala, ne-a invatat profesoara de biologie cum sta treaba cu sexul, cum se pune un prezervativul, boli cu transmitere sexuala sau metode de contraceptie. 

Comunitatea homosexualilor doreste introducerea in programa scolara a povestilor in care se indragostesc doi regi sau doua printese. O doamna consultant scolar, Elly Barnes, poveste cum ”profesorii pot include in lecturile scolare povesti care sa asigure vizibilitatea eforturilor LGBT pentru eliminarea homofobiei, deoarece exista pe piata carti dedicate atat pentru ciclul primar de invatamant, cat si pentru gimnaziu. Cateva titluri sugestive sunt „Mami, mama si eu”, o carte care ilustreaza copilaria unui baietel cu doua mame. Alte carti, precum „Rege si rege”, ilustreaza povesti cu printese care se indragostesc una de cealalta. „Si din tango devin trei” este povestea a doi pinguini gay”, citata de The Telegraph.

Homosexualitatea n-a aparut ieri. Leonardo DaVinci ar fi fost arestat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor, Platon avea un numar mare de amanti, Cezar avea o afinitate pentru barbati, chiar si George Washington avea o afinitatea pentru ministrul sau de Finante. Diferenta consta in 2 aspecte: oamenii astia n-au strigat dupa toleranta in gura mare si au oferit ceva lumii. 

Nevoia de acceptare  a acestor ”attention whores” vine din gradul alarmant de mare al frustrarii cu care se lupta pentru a-si accepta propria persoana. Cauta cu disperare o mana intinsa din partea societatii pentru a se simti parte integranta si pentru a-si accepta mai usor ”inclinarea”. Pentru a se simti normali. Ceea ce, din pacate, n-au inteles este faptul ca lumea civilizata devine din ce in ce mai toleranta, iar ei deja sunt prietenii nostri, colegii nostri, persoane care fac parte din viata noastra. Oamenii cu un IQ format din 3 cifre nu mai pun etichete si nici nu-si frang gaturile pe strada dupa vreo astfel de persoana.

Insa toleranta oferita de societate din punct de vedere uman nu se traduce si-n faptul ca am crede ca homosexualitatea ar fi o stare de normalitate. Si-aici ajungem la copii. Daca va acceptam ”inclinarea”, va intelegem nevoile, suntem de acord cu relatiile voastre si am vota oricand pentru legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex, n-o sa va acceptam niciodata egoismul cand vine vorba de copii. 

Voi sunteti aceia care urla despre egalitatea de sanse si despre nevoia de alegere. Unde sunt acestea cand vine vorba despre indoctrinarea unui copil cu povesti cu printi care se indragostesc? Sunt curioasa cum un cuplu gay ii va explica unui copil cum a venit pe lume. Cine l-a nascut? Cum l-a nascut? De ce ceilalti copii au o mama si un tata, iar el are doua mame sau doi tati. Nu vreau sa intreb, in primul rand pentru ca ma enervez repede, si-n al doilea rand, pentru ca uneori devin violenta. 

Din punct de vedere anatomic copilul este creat dintr-o femeie si un barbat. Asta e natura, blame God for this mistake. Voi n-aveti niciun drept asupra unei creaturi de a o indoctrina cu practicile voastre. Multumiti-va ca sunteti tolerati, chiar iubiti de oamenii din jurul vostru, dar lasati copiii sa decida singuri daca se vor alatura sau nu multimii care va considera prieteni. Nu aveti dreptul ca mintiti un copil naiv ca sunteti normali. 

Sa nu ma suspectati c-as fi vreo fanatica religioasa care se inchina de 3 ori dupa ce-a scos o injuratura pe gura sau c-as dormi cu Biblia sub perna. Nu ma intereseaza ce zice Biserica, ma intereseaza psihicul acelui copil care va crede ca este absolut in regula ”amorul” in ”usa din spate”. 

Revenind la prietenii englezi, aceeasi doamna Elly Barnes ne mai informeaza ca vestita comunitate LGBT britanica considera ca  elevii n-ar trebui sa poarte uniforme scolare diferite pentru baieti si fete. „Nu ar trebui sa le impunem fetelor si baietilor ce haine sa poarte. Daca nu pare nimic in neregula ca fetele sa poarte haine baietesti, cand baietii poarta haine de fete sunt batjocoriti si nu este corect”, a mai spus Elly Barnes. 

Pai, doamna Barnes, nu mai bine puneti bazele unui program de consiliere pentru copiii care manifesta inclinatii gay? N-ar fi mai bine sa ii ajutati sa se accepte ei insisi, sa nu se mai lupte cu propriile trairi si sa ajunga la o stare de echilibru emotional incat sa nu se mai simta discriminati si-atunci cand nu e cazul. Fiecare om este liber sa-si traiasca viata dupa bunul plac fara sa ceara acceptul celor din jur. Fiecare persoana are dreptul sa-si aleaga partenerul, sa iubeasca, sa dea frau liber fanteziilor in propria intimitate. Si Stapanilor le place sa-si bata Sclavele, dar n-au iesit in strada sa ceara voie poporului. 

Incetati sa ne faceti pe noi, astia ”homofobi” si ”intoleranti”, cauzele pentru care nu puteti voi sa fiti normali. Voi sunteti de vina ca habar n-aveti sa va gestionati propria viata! Si colac peste pupaza, mai aveti pretentia sa bagati in mocirla asta copii nevinovati. 

Tampiteii nostri din Parlament abia se chinuie sa nasca o lege pentru parteneriatul civil, dar mai mult ca sigur vor pierde sarcina inainte de termen. Biserica face spume la gura in frunte cu Danut. Noi v-am sustine chiar si casatoria. Dar niciodata adoptia sau orice alta strategie care sa includa copiii. 

Iar voi, englezilor, desteptii si civilizatii Europei, lasati copiii sa faca propriile alegeri atunci cand va fi momentul. Nu le incalcati dreptul la libera alegere si nu-i mintiti ca homosexualitatea este normalitate doar pentru a va scoate pieptul in fata, arzand de dorinta sa ne aratati noua cat de solidari si toleranti sunteti voi. 

Sursa foto www.west-info.eu