După ce Conceicao i-a dat cu flit, Becali s-a reorientat rapid! Antrenorul dorit de patronul FCSB

Gigi Becali și Toni Conceicao nu au ajuns la un acord după întâlnirea de ieri, iar tehnicianul portughez a explicat, extrem de simplu, ce s-a întâmplat: ”el merge în dreapta, eu în stânga”!

Update: Antrenorul a recunoscut pentru gsp.ro ca a fost sunat de Becali in urma cu cateva zile pentru a discuta, de principiu, despre posibilitatea de a colabora pe viitor, insa nu a existat o negociere in ultimele ore. “Singura discutie pe care am avut-o cu domnul Becali a fost in urma cu cateva zile, despre juniorii pe care ii am imprumutati de la FCSB, Robert Ion si Cristi Dumitru, si despre posibilitatea ca intr-un viitor apropiat sa lucram impreuna, pentru ca i-a placut tot ceea ce am facut la Liga 2 si cum a jucat echipa cu Craiova, cu Dinamo.

Daca ma suna, in primul rand trebuie sa am acceptul conducerii sa merg la aceasta discutie, pentru ca eu sunt sub contract cu Academica. Doar atunci o sa merg sa vad despre ce e vorba si ceea ce isi doreste dansul. Momentan, nu pot sa discut nimic, pentru ca nu este ok cu doua zile inainte de un meci foarte important pentru noi sa discut despre astfel de lucruri. Sunt concentrat la ceea ce avem noi de facut si la meciul cu Chindia pe care trebuie sa il castigam”, a spus Ilie Poenaru, pentru gsp.ro.

Știre inițială

 

Gigi Becali s-a reorientat rapid și are acum o nouă variantă: Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, informează Digi Sport. Ilie Poenaru, tehnicianul care a promovat în sezonul trecut în Liga 1 cu Academica Clinceni, a susținut recent examenul pentru licența PRO, însă a picat. Aceasta nu este însă o problemă pentru gruparea roș-albastră: Vergil Andronache deține licența și el ar urma să rămână în acte antrenor principal.

În vârstă de 42 de ani, Ilie Poenaru le-a mai pregătit până acum pe Inter Clinceni, FC Voluntari și Academica Clinceni. Tehnicianul se află pe banca celor de la Academica Clinceni de la începutul anului 2018, iar în sezonul trecut a reușit promovarea în Liga 1. Ca jucător, Poenaru a evoluat pentru gruparea roș-albastră în 1996-1997.

Ilie Poenaru este o variantă la îndemână pentru patronul vicecampioanei României. Între FCSB și Academica Clinceni există o colaborare încă din sezonul trecut, iar roș-albaștrii au avut mai mulți jucători împrumutați la gruparea ilfoveană. Astfel, Becali nu ar întâmpina dificultăți în negocierile pentru aducerea noului antrenor, relațiile dintre cele două cluburi fiind excelente.

Sursa foto: sport