După dezamăgirea de la Călărași, Gigi Becali vrea să aducă la FCSB un fundaș de 1,6 milioane de euro! Cine este acesta

După meciul catastrofal făcut de cei de la FCSB în deplasarea de sâmbătă de la Dunărea Călărași, scor 1-1, Gigi Becali e hotărât să aducă de urgență un fundaș central de valoare.

Soluția găsită de Becali la FCSB este fundașul celor de la Viitorul, Bogdan Țîru, acesta fiind ținta latifundiarului din Pipera pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, după cum anunță DigiSport.

24 de ani este vârsta lui Țîru, care îi poate lua direct locul lui Planici în defensivă, după atacul furibund al lui Becali de sâmbătă la adresa căpitanului formației din Berceni: “Cu cine să iei campionatul? Cu Planic, care dă pe lângă minge? Și căpitan…”, puncta patronul pentru DigiSport.

Bogdan Țîru a mai fost dorit de FCSB și acum un an și jumătate – doi, suma propusă atunci de Hagi fiind 500.000 de euro, pentru un transfer definitiv, plus un procent bun dintr-o eventuală vânzare următoare în străinătate.

Fotbalistul cu o cotă de piață de 1,6 milioane de euro a jucat titular în 14 meciuri în acest sezon, evoluând la Viitorul din 2012. Bogdan Țîru a fost convocat în 2016 în premieră și la naționala mare a României, acolo are în total 2 selecții.

Sursa foto: sport