Dupa Dinamo, si Rapid ar putea juca meciurile de pe teren propriu la Piatra Neamt

Daca Rapid va promova in Liga I la vara, giulestenii vor disputa meciurile considerate cu risc maxim de acasa la Piatra Neamt, asa cum se va intampla si in cazul echipei Dinamo.

Rapid Bucuresti va juca sezonul viitor, daca va promova in prima liga, pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt, meciurile considerate cu grad ridicat de risc. Administratorul judiciar al clubului Rapid a semnat un contract cu Ceahlaul pentru a juca partidele cu risc maxim pe arena din Piatra Neamt, deoarece stadionul Giulesti nu indeplineste in acest moment criteriile de licentiere. Stadionul Giulesti, cu o capacitate de10.000 de locuri, a fost dat oficial in folosinta pe 10 iunie 1939, in timp ce stadionul Ceahlaul, capacitate de 18.000 de locuri, a fost construit in 1935 si modernizat in 2007.

Citeste si: Dinamo s-ar putea muta sezonul viitor la Piatra Neamt ! 

Si Dinamo Bucuresti isi pregateste dosarul de licentiere pentru sezonul viitor, iar in cazul in care nu va lua licenta pentru stadionul din “Stefan cel Mare”, care nu mai indeplineste conditiile necesare pentru meciurile din Liga 1, oficialii gruparii au discutat deja posibilitatea de a se muta la Piata Neamt, pe stadionul celor de la Ceahlaul.