Dupa ele vine FURTUNA! 3 zodii care provoaca dezastru!

Calme precum o briza inainte de furtuna, aceste zodii sunt capabile sa provoace cele mai mari dezastre! Certuri cu tipete, usi trantite si orgolii uriase… toate se intalnesc la urmatorii trei nativi ai horoscopului. Fa cunostinta cu 3 zodii care provoaca dezastru!

RAC

Zodia RAC traieste sub semnul negativitatii si al pesimismului. Nici nu ne mira ca, dupa datele FBI, cei mai multi infractori si criminali din America sunt nascuti in zodia RAC. De multe ori, ajung sa acumuleze frustrari in tacere, fara a povesti nimanui despre gandurile care ii macina. Dar si cand vine furtuna… vai de cei din jurul Racului! Izbucneste violent, dupa o perioada aparent de calm. De exemplu, daca te certi cu un Rac, nu il vei vedea enervandu-se imediat, ci il vezi aproband din cap orice zici pana cand o vorba de-a ta umple paharul.

CITESTE SI: Cea mai fidela zodie feminina si cea mai loiala zodie masculina

TAUR

Taurul provoaca dezastre in urma sa de multe ori. Este ceva mai volubil decat nativul din zodia Rac, motiv pentru care va exagera si va provoca scandal de multe ori. Dar adevarata FURTUNA vine atunci cand
un prieten il tradeaza. I-ai inselat increderea? Asteapta-te la ce este mai rau de la Taur!

Nu doar ca va rupe orice legatura cu tine, dar va avea grija sa iti zica multe vorbe deloc placute inainte de a-ti zice „adio”. Taurul nu tranteste usa, ci te face pe tine sa iesi val vartej din camera, atunci cand incepe sa iti reporseze chiar si acea gluma de acum 5 ani de care tu nici nu mai ai habar. El a tinut-o minte…

CITESTE SI: Doua zodii care si-ar scoate INIMA DIN PIEPT pentru tine + un nativ care NU AR MISCA UN DEGET!

GEMENI

Se spune despre Gemeni ca sunt duplicitari. Ei bine, acest lucru nu este deloc rau, pana la momentul unui conflict. Atunci cand se enerveaza, nativul din zodia Gemeni scoate la iveala o fata la care nu te-ai fi asteptat. Fiind, de obicei o fire joviala, placuta, ba chiar te face fericit cu simpla sa prezenta, atunci cand se supara este CU TOTUL ALT OM! Tipete, furie si razbunari ca la Gemeni nu prea gasesti la alte semne ale horoscopului. Stii care este partea buna? Rar se intampla ca un Geaman sa dezlantuie furtuna!

 Sursa:revistateao