Dupa episodul “parasuta”, PONTA recidiveaza: Altii promoveaza frumoase ca Macovei si inteligente ca Udrea

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Orastie

Dupa episodul “parasuta”, premierul VICTOR PONTA a recidivat sambata la Galati, acolo unde presedintele PSD se afla in plina CAMPANIE mascata pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE, sub acoperirea celor PARLAMENTARE PARTIALE si pentru cele EUROPARLAMENTARE.

Premierul a lansat o serie de noi ironii la adresa MONICAI MACOVEI si ELENEI UDREA, in incercarea de a promova femeile frumoase si inteligente din propriul partid. Asa cum era de asteptat, VICTOR PONTA a inclus-o “modest” si pe sotia sa, DACIANA SARBU.

Din cadrul discursului ELECTORAL al primului ministru nu a lipsit nici de acum celebrul “nu voi candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE decat daca stie ca si Galatiul il va sustine”.

Citeste si: PONTA: In ultima vreme TRAIAN BASESCU ne supune unui ATAC cu PARASUTE 

“In mod sigur, ma mandresc cu faptul ca putem si de aici, de la Galati, asa cum am facut la Ilfov, sa aratam ce modele de femei promovam in politica. Vreau sa promovam un anumit model de femeie in politica.

Citeste si: ELENA UDREA: Vom refuza sa mai facem jocul lui VICTOR PONTA 

Asa cum adversarii nostri considera ca in politica trebuie sa fie femei frumoase ca MONICA MACOVEI sau inteligente ca ELENA UDREA, eu ma mandresc cu faptul ca la Galati putem sa sustinem un candidat ca Laura Marin, care va face cinste Parlamentului Romaniei, asa cum sunt convins ca o vor face si CORINA CRETU, ECATERINA ANDRONESCU, MARIA GRAPINI si, cu voia voastra, si DACIANA SARBU “, a spus prim-ministrul.

Sursa foto: jurnalul.ro