După finalizarea relației cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fugit la Cătălin Botezatu pentru o spovedanie în lacrimi

Bianca Drăgușanu a dat fuga la Cătălin Botezatu, după ce a pus punct relației cu Victor Slav. În urmă cu câteva zile, frumoasa blondină a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Victor Slav. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe Cătălin Botezatu, unul dintre foștii parteneri ai vedetei de televiziune.

Designerul de modă a mărturisit că este unul dintre cei mai buni ai vedetei și că această are un suflet enorm, deși mulți o critică.  „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergențe avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligență și ambițioasă”, a declarat Botezatu despre Bianca Drăgușanu, conform Wowbiz.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU ARE O “FABRICĂ DE BANI”! CE AVERE ARE PREZENTATOAREA DE TELEVIZIUNE

Vedetă de la Kanal D trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La scurt timp după ce a anunțat că s-a despărțit de Victor Slav, superba blondină s-a ‘combinat’ cu Tristan Tate, un englez stabilit de 3 ani în România. Tristan Tate a mărturisit că, de când a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu,  s-a ‘cumințit’.

Sursă foto: adevărul