Dupa FLORIN PIERSIC si TUDOR GHEORGHE le da cu tifla celor de la PSD

Dupa ce FLORIN PIERSIC i-a refuzat categoric pe social democrati, acum a venit randul lui TUDOR GHEORGHE sa spuna pas ofertei celor de la PSD. O atitudine destul de ciudata a celebrului rapsod tinand cont de faptul ca la ALEGERILE PREZIDENTIALE din 2014 acesta l-a sustinut necodintionat pe VICTOR PONTA, fost lider al PSD.

“Cata vreme politica mea este una singura si consecventa, cea a culturii nationale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascam uratul si stergem formele prea bruste. Facand sa taca zbarnairea adunaturilor de muste”, a scris, marti, TUDOR GHEORGHE pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: RASPUNSUL LUI FLORIN PIERSIC DUPA CE PSD A VRUT SA-L PUNA PE LISTELE DE LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Ulterior, TUDOR GHEORGHE a avut o interventie telefonica la Antena 3: “Politica mea e poezia. M-a deranjat faptul ca la un post de televiziune brusc apare aceasta stire. Eu nu-l condamn pe omul care a facut afirmatia fara sa stie. Nici macar presa care a dat stire. Ma deranjeaza ca nu m-au întrebat si pe mine.” Tudor Gheorghe a mai afirmat ca asteapta implicarea generatiilor tinere. Întrebat daca s-ar implica în politica daca ar avea 18 ani, artistul a declarat: “M-as bate ca un leu.”

Presedintele PSD Diaspora, deputatul Catalin Radulescu, a declarat sambata, pentru ziarulprofit, ca exista discutii avansate cu FLORIN PIERSIC si TUDOR GHEORGHE pentru ca acestia sa candideze pe listele PSD la ALEGERILE PARLAMENTARE.