Dupa modelul UNGARIEI, DONALD TRUMP vrea si el un zid ANTI-IMIGRANTI la granita cu MEXICUL

Moda zidului anti-imigranti prinde si in Statele Unite. Miliardarul Donald Trump, candidat la functia de presedinte, vrea sa construiasca un zid la granita cu Mexicul pentru a opri imigrantii sa intre pe teritoriul american.

“Doua persoane au venit la mine si mi-au spus: “Domnule Trump, te iubim!” Am intrebat de unde sunt, mi-au raspuns ca din Mexic. Le-am spus: “E grozav, si eu va iubesc!” Serios, iubesc Mexicul. Am relatii extraordinare cu oameni din Mexic. Dar le-am spus ca avem nevoie de o granita mai puternica, avem nevoie de un zid”, a declarat omul de afaceri la o intalnire a Partidului Republican in Baltimore.

CITESTE SI: UNGARIA VA CONSTRUI UN GARD DE 4 METRI INALTIME LA GRANITA CU SERBIA

Tot acolo, miliardarul l-a atacat si pe Jeb Bush, rivalul sau in cursa pentru prezidentiale, dupa ce a aflat ca acesta conduce in sondajele efectuate printre republicani.

“Am vazut sondajul acela. Nu pot sa cred ca Bush e pe primul loc! Unii sunt incantati, dar eu nu sunt. Cum sa fie Bush pe primul loc?! Tipul asta nu ar reusi nici sa iasa dintr-o punga de hartie”, a adaugat Trump.

CITESTE SI: UNGARIA continua LUPTA impotriva IMIGRANTILOR: Guvernul suspenda regulamentul european Dublin III