Dupa o zi de proteste spontane, sindicalistii CFR Calatori au petrecut la restaurant. VIDEO

Dupa o zi de proteste spontane si negocieri cu reprezentantii Ministerului Transporturilor si Ministerului Muncii, sindicalistii de la CFR Calatori au petrecut de Sfantul Gheorghe la restaurant, cu perdelele trase si muzica lautareasca.

Petrecerea s-a incins pe seara, la un restaurant din Bucuresti, cu oameni din fruntea CFR, potrivit B1 TV. Jurnalistii au fost cei care le-au interupt distractia. Cand au vazut camerele de luat vederi, acestia au inchis geamurile, au tras perdelele si au incercat sa se faca nevazuti. Vedeti in video de mai jos cum au petrecut sindicalistii CFR Calatori.

Mondo News iti recomanda si: Feroviarii ameninta cu MASURI RADICALE DE PROTEST daca nu se ajunge la un consens

Reamintim ca reprezentantii sindicalistilor CFR au declarat, miercuri, ca nu au ajuns la un consens cu Ministerul Transporturilor si Ministerul Muncii, precizand insa ca negocierile vor continua si in urmatoarele zile.

Potrivit presedintelui Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, Iulian Mantescu, nu este exclusa posibilitatea de a fi declansata o noua greva la CFR, daca revendicarile nu le vor fi satisfacute.

Iulian Mantescu a preciziat ca negocierea poate dura pana la sapte zile, in functie de raspunsul pe care il vor primi de la autoritati. AFLA AICI MAI MULTE DETALII