DUSA: BUGETUL MApN nu va scadea in urma RECTIFICARII BUGETARE

BUGETUL MApN nu va scadea in urma RECTIFICARII BUGETARE, suma de 96 de milioane de lei care a fost disponibilizata apartinand bugetului de asigurari sociale, a declarat, luni, ministrul Apararii MIRCEA DUSA.

“RECTIFICAREA BUGETARA va fi una POZITIVA, am vazut o suma care a fost afisata de site-ul Ministerului de Finante, o suma de 96 de milioane, este o suma pe care ministerul a disponibilizat-o si nu se refera la bugetul de stat, ci la bugetul asigurarilor sociale. Sunt, de fapt, banii de la Casa de Pensii a Armatei, am previzionat anul trecut cand am fundamentat bugetul o suma mai mare si noi am disponibilizat-o considerand, dupa o analiza, ca avem bani in plus la asigurarile sociale. Am disponibilizat aceasta suma pentru a fi folosita la alti ordonatori de credit. BUGETUL MINISTERULUI APARARII nu scade”, a spus MIRCEA DUSA, la sediul PSD, inainte de sedinta conducerii partidului.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: RECTIFICAREA BUGETARA este una POZITIVA 

MIRCEA DUSA a adaugat ca, incepand cu 2013, BUGETUL MINISTERULUI APARARII a fost din ce in ce mai mare si a permis continuarea programelor de inzestrare si modernizare si organizarea unui numar mare de exercitii impreuna cu partenerii din NATO.

Sursa foto: jurnalul