E gata! Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Mesajul transmis de vedetă

Presa din India susține că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit după o relație de lungă durată. Deși cei doi nu și-au confirmat niciodată oficial relația, Iulia a publicat un mesaj pe Instagram, prin care lăsat să se înțeleagă că povestea lor de dragoste s-a terminat, însă la scurt timp a șters postarea.

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună, notează libertateapentrufemei.ro.

Citește și: SALMAN KHAN CONTINUĂ SĂ O UMILEASCĂ PUBLIC PE IULIA VÂNTUR! ACTORUL A FĂCUT-O PRAF PE ROMÂNCĂ

 „Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia. Însă, ulterior a șters postarea, care a strâns numeroase comentarii de la internauții din India. În timp ce unii o încurajau și spuneau că speră că nu s-au despărțit, alții se bucurau că Salman Khan e din nou singur, unii fani ai starului susținând că acum actorul se poate întoarce la Katrina Kaif.

Sursa foto: cancan.ro