BECALI a anuntat TRANSFERUL lui BUDESCU! Ultima conditie pusa de MIJLOCAS

Latifundiarul Gigi Becali a anuntat, luni seara, transferul mijlocasului ofensiv Constantin Budescu de la Astra Giurgiu. Finantatorul FCSB a afirmat ca Budescu va semna contractul in cursul zilei de marti, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

UPDATE: Gigi Becali a anuntat ca mijlocasul Constantin Budescu a mai pus marti o conditie inainte sa semneze contractul cu FCSB. Becali a mentionat ca mijlocasul a dorit inca o suta de mii de euro la semnatura si astfel va primi si aceasta suma. Apoi, Becali a dat asigurari ca Budescu va semna contractul in cursul zilei de marti.

“Luni nu eram atat de sigur, dar acum sunt sigur. E o chestiune de ore, dar Budescu va semna cu Steaua. A mai cerut o suta de mii de euro, am acceptat si ii dau banii sa vina”, a spus Becali la postul de televiziune Sportro. Initial, Constantin Budescu trebuia sa primeasca 300 de mii de euro la semnatura, dar a mai plusat. Astfel, Constantin Budescu va primi in total 400 de mii de euro la semnatura si va avea un salariu de 20 de mii de euro pe luna.

STIRE INITIALA

“Noi platim clauza de la Astra si am spus da si la pretentiile lui. Maine facem actele. Bine, cu el doar cand ai semnat contractul stii. Pretentiile au fost putin exagerate, dar nu poti in cupele europene fara un jucator valoros. El a acceptat oferta”, a spus Gigi Becali la postul de televiziune amintit.

Constantin Budescu va primi 300 de mii de euro de la semnatura si va avea un salariu de 20 de mii de euro pe luna. De asemenea, Constantin Budescu va avea si un bonus anual pe care il va primi la inceputul sezonului.

Astra Giurgiu va incasa 400 de mii de euro pentru transferul lui Constantin Budescu. In acest sezon, Constantin Budescu a disputat 40 de meciuri pentru Astra Giurgiu, in care a marcat 13 goluri si a oferit 20 de pase decisive.

Sursa foto: sport