E OFICIAL! Antena 3, lovitura dura. Ce spune Mihai Gadea!

Cladirea in care televiziunea ANTENA 3 isi are sediul a trecut in proprietatea statului, in contul prejudiciului de 60 milioane euro stabilit in dosarul de spalare de bani in care DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, noteaza Gandul.

Surse din cadrul institutiilor care se ocupa de recuperarea prejudiciului au aratat ca imobilul aflat pe strada Bucuresti Ploiesti nr. 25-27 a fost intabulat “pe statul roman”.

Citeste si: MACOVEI: VENTILATORUL CU MIZERII ANTENA 3 A DAT O STIRE TICALOASA. SLUGILE LUI VOICULESCU SAR PE MINE

La aceasta adresa functioneaza redactia postului de televiziune ANTENA 3. In acest fel, noteaza Gandul, a inceput recuperarea prejudiciului  in Dosarul ICA, deoarece cladirea face parte din lotul de proprietati pentru care magistratii au dispus confiscarea in dosarul in care DAN VOICULESCU a fost condamnat.

Fondatorul Intact a fost condamnat definitv, in luna august, la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA.VOICULESCU a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal, legea mai favorabila in cazul sau. Totodata, lui VOICULESCU i s-au interzis mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

MIHAI GADEA, cel care conduce ANTENA 3, a fost contactat de catre reporterii Gandul pentru un punct de vedere, insa nu a dorit sa faca nici un fel de comentariu: “Nu doresc sa vorbesc cu dumneavoastra”, a spus Gadea.

SUMA REALA PE CARE LAURA CODRUTA KOVESI O SOLICITA JURNALISTILOR DE LA ANTENA 3 ESTE URIASA

Sursa foto: evz.ro