E OFICIAL! Anuntul de ULTIMA ORA facut de ANDRA SI CATALIN MARUTA. Sunt FERICITI!

ANDRA si CATALIN MARUTA au deja un baietel, pe David, insa sunt PARINTI SPIRITUALI si pentru alti copii. Cele doua vedete au anuntat oficial, in emisiunea “La Maruta”, ca urmeaza sa devina NASII fetitei lui Mihai Gruia, ex-Akcent.

ANDRA si CATALIN MARUTA formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Tineri, frumosi si talentati, cei doi duc o viata implinita alaturi de fiul lor David. Tocmai de aceea, nu de putine ori s-a speculat pe marginea subiectului unui al doilea copil. Recent, ANDRA si MARUTA au facut un anunt despre un nou copil in viata lor, o fetita.

Citeste si: ANDRA, MESAJ EMOTIONANT PENTRU MARUTA. FOTO

Alaturi de CATALIN, ANDRA a marturisit ca urmeaza sa devina PARINTE SPIRITUAL pentru fetita unui prieten de-al lor, Mihai Gruia, ex-Akcent. Sotia acestuia, Laura, este insarcinata, iar solista si prezentatorul tv au anuntat in emisiunea “La Maruta” ca vor deveni NASII micutei atunci cand aceasta va ajunge pe lume.

Citeste si: ANDRA SI MARUTA, IN PRAG DE DIVORT? VESTEA I-A BULVERSAT PE FANI! FOTO

ANDRA si CATALIN MARUTA au cateva perechi de fini, inclusiv din randul celebritatilor autohtone. Totusi, cele doua vedete au ales sa devina PARINTI SPIRITUALI si pentru cativa micuti, printre care si fetita lui Pepe, Maria.

Sursa foto: