E oficial! Boșii de la Kanal D au stabilit înlocuitoarea Andreei Mantea

Șefii de la Kanal D i-au găsit o înlocuitoare Andreei Mantea! Vedeta a anunțat, în urmă cu o lună, că renunță la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D, din cauza programului încarcat, ea fiind și gazda show-ului „Wowbiz”.

Astfel, după lungi preselecții, șefii i-au găsit o înlocuitoare. Tânăra sexy care îi va lua locul Andreei Mantea se numește Dianna Rotaru. Ea va forma un cuplu pe sticlă la „Se strigă darul”, cu Mihai Mitoșeru, informează Click!.

Dianna Rotaru este o cunoscută cântăreață și actriță din Republica Moldova, pe care telespectatorii din România au avut ocazia să o admire ca invitată în foarte multe show-uri autohtone, inclusiv în cele difuzate de Kanal D.

Noua prezentatoare a debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii, cu albumul „Chitară Maița”. A lansat până în prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine”, „La vita e bella”, „Chitara Maița” și „Din inima Moldovei cânt”. În Republica Moldova a câștigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”. A jucat în filmul „Culorile”, precum și în numeroase spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chișinău.

Sursa foto: adevarul