E oficial! Cand lanseaza APPLE noile iPAD-uri

E oficial! APPLE va lansa noua generatie de iPAD-uri in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 16 octombrie. Compania americana a trimis deja invitatiile catre presa de specialitate.

Lansarea lui iPAD AIR si iPAD MINI va avea loc in campusul Infinite Loop din Cupertino, California, informeaza GSM Arena.

Citeste si: IPHONE 6. TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE NOUL SMARTPHONE APPLE

Invitatia trimisa jurnalistilor de peste Ocean contine fraza “A trecut prea mult timp”. Dupa succesul avut de noul iPhone, compania americana incearca astfel sa accelereze vanzarea de tablete. Cele doua gadgeturi, iPAD AIR si iPAD MINI, sunt echipate cu un procesor A8 si un M8 co-procesor, Touch ID si sistemul Apple Pay. Ambele vor fi mai subtiri decat precedentele versiuni, noul iPAD AIR 2 urmand sa aiba doar 7 mm grosime.

Compania nu a mai scos pe piata un model nou de tableta din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari.

Citeste si: IPHONE 6. CE UTILIZATORI VOR MIGRA LA SMARTPHONE-UL APPLE

La inceputul lunii septembrie, APPLE a prezentat doua noi modele de smartphone, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu ecrane de 4,7 inci si 5,5 inci. Compania a vandut in primul weekend de la lansarea pe piata a celor doua echipamente un numar record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri, cumparatorii luand cu asalt magazinele clasice si virtuale.

Sursa foto: gsmarena.com