E OFICIAL! Rihanna are un nou iubit. Despre cine este vorba

In sfarsit s-a aflat secretul! Dupa ce au fost vazuti petrecand cateva seri impreuna in timpul Saptamanii Modei de la New York, se pare ca intre Rihanna si Travis Scott a inceput o frumoasa poveste de dragoste.

O sursa apropiata cuplului a declarat urmatoarele: “Travis si Rihanna sunt impreuna, oficial… E deja foarte serios. E foarte indragostit de ea.”

Saptamana trecuta, cei doi au participat la un eveniment la care au fost prezente vedete numai una si una. Miercuri, vedeta s-a aflat in public la unul dintre concertele lui Travis. De asemenea, acestia au mers impreuna si la o petrecere privata.
Si, daca mai exista vreun dubiu ca cei doi ar fi impreuna, acesta a fost spulberat in momentul in care Travis s-a numarat printre invitatii de la petrecerea data de cantareata, cei doi fiind nedezlipiti in seara cu pricina.

Vestea este destul de surprinzatoare avand in vedere ca, la inceputul verii, Rihanna a fost asociata amoros cu fostul iubit al lui Nicole Scherzinger, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, dupa ce acestia au fost surprinsi impreuna in Barbados.

Sursa libertatea