E OFICIAL! Un nume GREU al Romaniei tocmai a recunoscut: “Voi VOTA cu Iohannis”

Prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, are un sustinator important la alegerile din noiembrie. Este vorba de scriitorul ANDREI PLESU, care a declarat ca are o inclinatie catre presedintele PNL.

“Orice candidat de pe piata care va ajunge in turul 2 va avea votul meu. In afara de Victor Ponta. Oricare mi se pare mai adecvat, mai linistitor decat Ponta”, a spus ANDREI PLESU, joi, in cadrul dezbaterii Gandul Live, moderate de Claudiu Pandaru, scrie gandul.info.

Citeste si: ANDREI PLESU, DESPRE VICTOR PONTA: ESTE INCONSISTENT SI IMATUR. NU ARE NICIUNA DINTRE CALIFICARILE NECESARE PENTRU A FI PRESEDINTE

Scriitorul a identificat si o serie de probleme care au aparut cu ocazia alegerilor prezidentiale. In opinia omului de cultura, candidatii afiseaza prea multa siguranta de sine, iar campania electorala este un “iarmaroc perpetuu”. “Problema alegerilor din Romania este numarul mare de candidati, ca si cand presedintia este un hobby. (…) As vrea si eu sa vad un dubiu, un cearcan”, a spus PLESU.

Intrebat cu cine ar vota la prezidentiale, ANDREI PLESU a marturisit ca are o inclinatie pentru candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS.

“Dupa experienta de 25 de ani ai politicii romanesti, am o inclinatie catre domnul IOHANNIS. Atat m-am saturat de stilul zglobiu incat mi-e dor de un presedinte, visez la un presedinte care sa vorbeasca minimal …mai bine unul care zice „nu”.

Citeste si: ANDREI PLESU: CAMPANIA ELECTORALA ESTE UN IARMAROC PERPETUU

Eu vreau unul a carui prezenta sa ma linisteasca. Nu cred ca e complet  dezorientat. Asta e in momentul de fata inclinatia mea. Daca el ajunge in turul doi, fara ezitare, ii voi da votul meu”, a marturisit PLESU.

Sursa foto: obiectiv.info, realitatea.net