E timpul să cumperi echipamente horeca!

Cat a trecut oare de cand restaurantele stau inchise sau sunt deschise la jumatatea capacitatii lor? Parca ieri clocoteau de viata salile lor imense, dinspre bucatarie mirosea divin, iar clientii erau fericiti la mesele incarcate cu bunatati. Horeca a fost pusa intr-un con de umbra, dar oamenii iubesc prea mult acest domeniu, ca sa nu ia cu asalt restaurantele, cand se vor deschide.

Poate ca ai platit si tu scump tribut pandemiei si te uiti inca trist la sala goala a restaurantului, dar reinventeaza-ti afacerea!

Pregateste-te acum, ca atunci cand vei primi unda verde, sa iti primesti regeste oaspetii!

Iata ce poti face ca toti clientii tai sa fie 100% multumiti si sa isi spuna in gand ca asteptarea a meritat.

  1. Fa curat in sala si la bucatarie, dar si in spatiile de depozitare a alimentelor! Mai intai zugraveste peretii, schimba tapeturile si foloseste decoruri care sa ii faca sa se simta ca in mijlocul naturii. Si anul acesta se poarta muschiul verde pe pereti si in tablouri, iedera, bolurile pline cu flori naturale minuscule. Oamenii trebuie sa simta mirosul de proaspat si sa fie sedusi de tot ceea ce vad. Poti pune un fototapet pe un perete, iar acela sa fie un peisaj care sa taie rasuflarea.
  2. Cumpara echipamente horeca de pe site-ul magazinului Stylehoreca.ro, fiindca este bine sa iti servesti clientii in farfurii noi, care au un design interesant, sunt rezistente si au capacitatea magica sa sporeasca pofta de mancare.
  3. Diversifica felurile de mancare. Meniul sa fie mai bogat ca inainte.
  4. In meniu sa se regaseasca preparate pe care oamenii le-au mancat in copilaria lor la mama acasa sau la bunica. Stiu o doamna in Bucuresti careia ii place sa fiarba porumb ajuns la maturitate, sa il manance cu zeama aceea cu tot si sa il serveasca indulcit si cu mult miez de nuca pusa deasupra farfuriei. Toamna, sora mea cauta peste tot dovleac copt, gutuie coapta in cuptor si mere coapte. Sunt deserturi simple, sanatoase, cautate in amintirea a ceea ce evoca ele si pot aduce incasari mari cu eforturi financiare mici.
  5. Imbraca personalul in costume interesante ca oaspetii sa se creada la o masa boiereasca sau in salonul unui nobil. Astfel de strategii nu dau gres niciodata.
  6. Fidelizeaza-ti clientii care consuma de la 400 de lei in sus sau care vin la tine de 4-5 ori pe saptamana. Poti oferi racoritoarele gratuit sau vouchere, puncte de fidelitate care se pot transforma in bani, iar banii in reduceri.

Sa revenim insa la echipamente horeca! Nu este cazul sa cutreieri magazinele, fiindca farfuriile elegante sunt livrate la adresa la care doresti sa le primesti, atent impachetate, astfel incat niciuna nu se va sparge. Magazinul recomandat asigura livrarea echipamentelor oriunde in tara si garanteaza calitatea tuturor produselor.

Privesc vasele de portelan si nu stiu pe care sa le aleg. Unele au culoarea marii si in ele mancarurile vor fi si mai seducatoare. Cele albe sunt pretentioase si te fac sa te gandesti la zapada care acopera totul, in timp ce nuantele pamantii ne arata faptul ca pamantul este cel care ne hraneste.

Dar sunt pe site si farfurii rosii, farfuriile din colectia Passion in care poate fi servita cina indragostitilor sau cina la sfarsitul careia el ingenuncheaza si o cere pe ea de sotie.

Farfuriile rosii aduc o nota de optimism in local, iar cele cu motive orientale albastre cu irizatii aurii sunt rafinate. Se pot face multe combinatii in localul tau. Poti asorta vesela cu fetele de masa si cu servetelele, iar efectul va fi magic.

Ceainariile mari au saloane tematice, decorate in functie de specificul denumirii lor, unde si ceaiul se serveste conform ritualului din tara respectiva. Clientii se duc mereu intr-o asemenea ceainarie, fiindca o data merg in salonul indian, data viitoare in cel parizian, apoi in cel londonez si nimeni nu se plictiseste.

Poti compartimenta sala mare in: coltul rosu, coltul albastru, coltul alb sau caramiziu.

E timpul sa reinnoiesti si vasele si ustensilele de bucatarie, fiindca oaspetii tai merita tot ce este mai bun. Se spune ca trebuie sa reincepi o afacere reinnoind echipamentele vechi si investind ca totul sa fie perfect.

Oalele de inox, semioalele de inox, seturile din inox, dar si marmitele pentru transportat hrana stralucesc si parca ar fi din argint. Stii ca inoxul isi mentine aspectul mult timp, nu rugineste si are si capacitate antimicrobiana.

Fa sa domneasca inoxul in bucataria ta si mancarea va fi mult mai gustoasa, iar echipamentele vor rezista mult timp!

Toate echipamentele horeca sunt in acest magazin si tot ce ai de facut este sa alegi avantajos pentru localul tau.

Nu mai pierde timp pretios, daca doresti sa iei un start bun, cand restaurantele se vor deschide din nou! Orice secunda este pretioasa, asa ca incepe sa renovezi, sa redecorezi, sa cumperi vesela noua. Investeste si in costumatia personalului si lasa creativitatea sa lucreze ca oaspetii sa vina la tine cu aceeasi placere cu care s-ar intoarce in nevinovata si preafrumoasa copilarie!

Recomand acest magazin, fiindca mi-am reinnoit vesela la bucatarie si sunt foarte multumita de calitatea si aspectul produselor, dar si de pretul lor.

Ma pregatesc si eu de Paste si de primavara, de sarbatorirea victoriei supreme a omului asupra pandemiei. Mai departe totul poate fi frumos, daca pe masa sunt farfurii perfecte, oalele din inox sunt pline cu mancare buna si sanatoasa si intreaga familie este acasa.

E timpul sa comanzi acum echipamente horeca!