E usor sa zici de copiii unor oameni saraci ca sunt GOLANI, cand ai tai au IAHTURI si HOTELURI

Ministrul Transporturilor, domnul IOAN RUS, a considerat aseara la o emisiune televizata ca infrastructura in Romania e ATAT DE BINE PUSA LA PUNCT incat isi permite sa isi depaseasca atributiile si sa faca analize sociologice.

Astfel, ministrul a decis sa isi expuna opinia, cu siguranta autorizata, cu privire la MUNCITORII DIN STRAINATATE si FAMILIILE ACESTORA:

”ROMANIA are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia COPIII SE FAC GOLANI acasa si NEVASTA-SA CURVA. De 700 de euro VIN ACASA JUMATATE”, a declarat miercuri seara domnul Rus la Digi24. 

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR din DIASPORA: COPIII GOLANI si NEVESTE CURVE!

Desigur, e foarte probabil ca ministrul transporturilor sa fi nimerit predictia in ceea ce priveste ca jumatate din romanii care lucreaza la autostrazile strainilor pe 1.500 de euro, s-ar intoarce acasa pe jumatate din acel salariu. Problema este faptul ca anul trecut in Romania s-au construit DOAR 22 DE KM DE AUTOSTRADA. La un asemenea volum de km de autostrazi, se poate ca jumatate din “milionul de ferari betonisti” care revin in tara sa nu prea aiba ce lucra, mai mult de 3,4 zile. Iar cealalta jumatate nu s-ar intoarce tocmai din cauza unor politicieni ca dl Rus, care dispretuiesc cetatenii si reusesc sa ii tina departe de casa. 

Partea cu “nevasta curva de acasa” nu cred ca merita luata in discutie. Chiar si “bagata in context” aceasta expresie este JOSNICA si indica, daca imi este si mie permisa o analiza sociologica, un dram de nesiguranta masculina a domnului ministru. Tinand cont de lipsa autostrazilor, Clujul e mai departe de Bucuresti decat Salonic, de exemplu, unde mai lucreaza unii romani. Deci nu stii niciodata ce probleme are omul acasa, de l-a facut sa spuna un asemenea cretinism. 

CITESTE SI: IOAN RUS SI-A DAT DEMISIA DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR. UPDATE

Apoi intervine partea care ma intereseaza cel mai tare, cea in care COPIII MUNCITORILOR STRAINI AJUNG GOLANI. Desigur, cunostintele avansate de sociologie pedagogica ale domnului ministru sunt iarasi exacte, un numar important de copii cazand prada DEPRESIILOR si risca sa ajunga in situatia de a COMITE INFRACTIUNI JUVENILE. Insa am aflat de niste oameni care fac “golanii” si cu parintii acasa si fara sa fie copii. De exemplu, un domn din Maramures este cunoscut drept “regele gunoaielor”, intrucat este patronul firmelor de salubrizare SC Florisal SA Satu Mare si SC Drusal SA Baia Mare si incaseaza, de aproape un deceniu, zeci de milioane de euro anual de la primariile din zona de nord-vest a tarii.

Interesant este ca acest domn este chiar GINERELE DOMNULUI IOAN RUS. Iar aceste infractiuni nu par sa-l deranjeze in vreun fel pe domnul ministru si nici pe fiica acestuia, amatoare de senzatii tari pe iaht sau la New York pe banii cetatenilor DIN tara, nu din afara ei. 

Desigur, pe langa reusita fiicei sale in materie de dragoste si a ginerelui sau in lumea afacerilor, domnul Ioan Rus se poate mandri si cu performantele fiului sau. Acesta a primit la doar 24 de ani de la domnul ministru HOTELUL MERIDIAN, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul sef al Romsilva printr-o schema ce a fost relatata de colegii de la Cotidianul.ro. Totodata fiul domnului Rus a mai detinut o cafenea in Cluj si se plimba prin toate colturile lumii cu iubita lui fotomodel, potrivit paginii lor de facebook. 

In concluzie, domnule ministru Ioan Rus, e chiar usor sa zici de copiii unor oameni saraci ca sunt GOLANI, cand ai tai se lafaie in IAHTURI, detin HOTELURI si se plimba prin toata lumea pe banii dumitale. Sau, mai bine spus, pe BANII NOSTRI.

*sursa foto: facebook, click, enational