eMag.ro a suferit pierderi de mii de euro de pe urma unei defectiuni tehnice

Magazinul online de produse electrocasnice si IT amp;C eMag a vandut televizoare care costau 2.700 de lei cu 180 de lei, laptopuri1.800 de lei cu 130 de lei si alte produse subevaluate. Au fost facute aproape 250 de comenzi!

Nu va grabiti insa la cumparaturi! Nu este vorba de o mare reducere pe care magazinul online de electrocasnice a facut-o, ci de o eroare a sistemului informatic care gestioneaza vanzarile.

Compania spune ca din cauza unei probleme de interconectare intre serverele interne si centrele de date care a dus la desincronizarea mecanismelor de actualizare, preturile de vanzare pentru 463 de produse au fost afectate pe site-ul eMAG.ro. Astfel, anumite produse au putut fi achizi 355;ionate cu un pret mult mai mic decat valoarea reala iar altele cu un pret mai mare.

„Din respect pentru clienti, celor care au comandat produse la preturi mai mici decat oferta normala le vom livra produsele exact la pretul respectiv iar celor care au comandat la preturi mai mari le vom actualiza comenzile la pretul de lista corect. Livrarile se vor face in limita stocului disponibil si in ordinea primirii comenzilor, dupa procedura normala,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG. nbsp;

Citeste mai mult si vezi video pe incont.ro