GAURA NEAGRA! Cum arata FEMEIA cu cel mai LARG VAGIN din lume – GALERIE FOTO

Cel mai mare vagin din lume a apartinut unei femei uriase, pe nume Anna Swan, care a trait intre anii 1846-1888 in Scotia. Desi la nastere avea o dimensiune normala, ea a inceput sa creasca rapid inca din copilarie, potrivit oddee.com, care mai noteaza ca dezvoltarea Annei a fost atat de rapida, incat la aniversarea de 4 ani avea inaltimea de 137 cm, la 6 ani, 157,48 cm, la 11 ani, 185 cm si 91 de kilograme, ajungand ca la varsta de 18 ani sa masoare nu mai putin de 227 cm.

Cu o dimensiune uriasa, Anna Swan s-a angajat intr-un show de divertisment, in cadrul caruia facea turnee prin toata tara. Asa a ajuns sa se indragosteasca de capitanul Martin Bates, cu care dealtfel s-a si casatorit. Desigur, Martin avea si el dimensiuni uriase, masurand peste 200 de centimetri. Anna si Martin s-au casatorit in anul 1872, devenind astfel cel mai inalt cuplu casatorit din lume, record care nu a fost depasit nici in ziua de azi.

Mondo News iti recomanda si: VIDEO SOCANT. NU vei mai face PLAJA dupa ce vei vedea asta

Cei doi uriasi au avut impreuna doi copii. Primul dintre ei s-a nascut cu o greutate normala, insa au fost probleme cu cel de-al doilea copil. Pe 15 ianuarie 1879, Anna Swana intrat in travaliu si s-a chinuit timp de 36 de ore. Medicul a observat ca travaliul nu are loc in conditii normale, motiv pentru care a incercat sa foloseasca forcepsul pentru a scoate bebelusul, insa micutul avea capul prea mare. Medicul a chemat un alt doctor in ajutor, care a folosit acelasi instrument. Au legat chiar un bandaj puternic in jurul gatului copilului pentru a-l trage afara.

Citeste si: VIDEO SOCANT! Cum se pedepseste TENTATIVA DE VIOL in INDIA

In cele din urma copilul a venit pe lume, insa a supravietuit numai 11 ore. A fost cel mai mare nou nascut, avand 10,8 kilograme si mai bine de 71 centimetri, iar labele picioruselor masurau nu mai putin de 152 mm. Craniul copilului a masurat aproximativ 48 de centimentri in cicumferinta, deci se poate calcula ca dilatatia Annei trebui sa fi avut mai bine de 15 centimetri.

Asa s-a ajuns ca Anna Swan sa fie detinatoarea recordului pentru cel mai larg vagin din lume.

Foto: tropicales.net

Citeste si: SECRETUL MURDAR de la VATICAN, DEZVALUIT chiar de PAPA FRANCISC