EA este FEMEIA pe care VLADIMIR PUTIN o aduce IN FRUNTEA Rusiei

Alina Kabaeva, despre care presa de scandal a scris ca a fost iubita si chiar actuala sotie a lui Vladimir Putin, ajunge usor-usor in pozitii cheie ale statului rus. Fosta campioana la gimnastica ritmica, in varsta de numai 31 de ani, a fost numita de curand la conducerea unui mare trust de presa, informeaza France Press.

Deputata a partidului aflat la putere, Alina Kabaeva va ocupa functia de presedinte al Consiliului de Administratie al National Media Group (NMG), a anuntat purtatorul de cuvat al trustului, Oksana Razoumov. Fosta gimnasta preia conducerea trustului care numara doua posturi TV, doua ziare si un post de radio.

Desi relatia dintre Vladimir Putin si Alina Kabaeva nu fost confirmata oficial, se poate interpreta ca tocmai aceasta numire ar putea reprezenta o recunoastere, stiut fiind faptul ca nimeni nu ajunge in astfel de functii fara sa aiba increderea lui Putin. Sa ne amintim ca in Rusia un singur ziar a scris despre relatia dintre liderul de la Kremlin si Alina Kabaeva, iar acela a fost inchis la scurt timp dupa dezvaluire. 

In prezent Alina Kabaeva este deputat al partidului Rusia Unita si a condus Consiliul de Supraveghere al NMG, imperiu media fondat in 2008 de unul dintre apropiatii lui Putin. Din trust fac parte posturile REN-TV si Piaty Kanal, publicatiile Izvestia si Tvoi Den si postul radio Russkaya Sluzhba Novostei. De asemenea, NMG are un pachet de actiuni si la Pervy Kanal si la studiul ArtPictures.

Citeste si: Vladimir Putin si Alina Kabaeva s-ar fi casatorit in secret

Presa straina a scris in mai multe randuri ca Vladimir Putin s-ar fi casatorit deja, in secret, cu Alina Kabaeva in luna aprilie a acestui an. Ceremonia, tinuta la mare secret, ar fi avut loc intr-un cadru restrans, la o manastire, iar prezente ar fi fost doar 20 de persoane. Oficialii manastirii au confirmat pentru un site din Bulgaria ca Vladimir Putin i-a vizitat in data de 27 aprilie. Zvonurile despre casatoria celor doi au aparut la Jocurile Olimpice de la SOCI, cand fosta sportiva a aparut cu o verigheta pe deget. 

Citeste si: Amanta lui Putin, intre scoala rusa de gimnastica ritmica si Duma de Stat. VIDEO